Suus & Mance in Sri Lankaaa!

Medical Camp & Hikkaduwa

Haaaa daar ben ik weeer! :D

deze week geen uitgebreid verhaaltje, we hebben ons eens een weekendje rustig gehouden! het was moeilijk... maar we did it! (zonder grappen ;) )

Zaterdag hadden we weer een Medical Camp met Projects Abroad. Weer braaf suikertjes geprikt bij mensen en bloeddruk gemeten. was dit keer in een tempel ergens in de bosjes, rustige sfeer en was weer leuk om te doen! vervolgens voor een uitgebreid buffet naar een van de dokters gegaan en heeerlijk gegeten! na de Lunch zijn Mance en ik naar Hikkaduwa door gereden met de bus. Nou deze bus was toch echt het toppunt!! we stonden helemaal voorin in de bus geplet, en die chauffeur was echt een complete idioot! het was alsof we in een gammele kermis attractie zaten, maar dan anderhalf uur lang voor maar 70 cent ;) hij ging zoooo hard door de bochten dat de zijkant van de bus over de grond schraapte, en dit keer was ik serieus bang dat hij zou kantelen en dat ik hier de pijp uit zou gaan. ik stond daar als een of andere micheal jackson zo schuin! maaar we leven nog :)
Eenmaal in Hikkaduwa gingen we opzoek naar een goedkoop guesthouse, dat betekent; de bosjes in dus! na een klein jungle paadje, de treinrails over geklouterd en daar lag een perfect huisje! dat vrouwtje had twee kamers beschikbaar, spotgoedkoop en hartstikke schoon! jihoeeee! maar helaas, het begon toen de pleures te regenen, echt zo'n tropische stortbui van bijna 2 uur, en dat schattige vrouwtje kwam ons heel lief een paraplutje brengen zodat we naar buiten konden om te gaan eten aahhh ;)
na het eten nog een klein biertje gedronken en ons even op de dansvloer gewaagd! dit keer met een grote fles water a la sri lankanen, braafjes he ;) het dansen was weer prachtig, maar na een paar uurtjes lekker naar de kamer gewandeld. Zondag heerlijk dagje op het strand gelegen, 3x ingesmeerd met factor 40 en alleen in de schaduw gelegen, maar ik eindigde weer als een vuurrode lobster, zelfs onze 'mama' lachte me uit toen ik thuis kwam! ze zij alleen maar: oeehh dark dark! misschien heeft het er wat mee te maken dat onze nieuwe zonnebrand sri lankaans is...? achja, ondertussen is het prachtig bruin hehehe!!

ennnnnnnnn.,.. tadatataaaaa.. ik heb er weer foto's op gezet!! van vorig weekend & afgelopen weekend! kijkeeeen!!

heel veel plezier tijdens de carnaval!! toch wel zwaar dat ik het fantastischste feest van het jaar moet missen, maar ik mag niet klagen denk ik ;)

komend weekend gaan we met iets van 10 andere vrijwilligers op safari in Yala National Park!! het is en pokke end rijden, 6 uur in de bus!! (duim voor een zitplekje voor me ;) ) dus ik hoop dat het de moeite waard is :) tot volgende week!

dikke kus allemaal!! xxxxxx

Annekee

Hey Suzie!!

Wat leuk om al jullie avonturen te lezen! Die safari die je in het vooruitzicht hebt lijkt me ook echt geweldig!!

Geniet er met volle teugen van en doe de groetjes aan Mance van me!!

X Annekee

tante Elies

Ik duim voor een goede zitplaats, geniet en smeer goed je huid in, hahah liefs van mij

Helma

Ha Lieve Suus,

Oooow..wat leuk dat muziek-bandje op je verjaardag!Ik zou accuut gaan janken als me dat zou overkomen.
Jij moest weer lachen natuurlijk! Bikkel!!
Leuke foto's elke keer Suus, je hebt dus meerdere verborgen talenten (o.a. fotograferen en schrijven).
Hier is de winter (voorlopig?) op zijn retour. We hebben lekker kunnen schaatsen, maar inmiddels is het alweer een paar dagen rond de 7 graden en daar kan ijs niet tegen..... Meid, geniet lekker van alles en tot de volgende keer. XXXXXXX